top of page

MUUTOS -Verkkokurssi

Suomen ensimmäinen tarinallinen verkkokurssi

Tervetuloa tutustumaan MUUTOS -verkkokurssiin!

Muutos - verkkokurssi

MUUTOS - Verkkokurssi

VAPAUTA KOKO POTENTIAALISI

Onko elämäsi pysähtynyt? Jatkuuko sama vanha? Kaipaisitko jo jotain uutta?

Pelkäätkö aloittaa matkaa kohti unelmaa? Pelkäätkö rakastaa? Onko vaikeaa muuttua? Puuttuuko luottamus? Etkö uskalla toteuttaa suurimpia haaveitasi?

Kaadutko toistuvasi samoihin ongelmiin ja haasteisiin? Estääkö joku elämästä täysillä?

 

Päätä mitä tahdot.
Löydä keinot kurssilta.
Päätä minne tahdot.

Mitä verkkokurssi tarjoaa?

MUUTOS -verkkokurssi tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiselle muutokselle.

Kurssi antaa konkreettisia välineitä elämänhallintaan. Löydät kymmeniä käytännöllisiä työkaluja, satoja sivua tietoja ja taitoja myös mm. stressinsäätelyyn ja tasapainoisen elämän toteuttamiseen.
 

Kaipaisitko arkeen ja työhön lisää virkeyttä ja valoa?

Elämän voi pitää huomaamattaan paikallaan. Sen voi sitoa mielikuviin ja rajoihin, jolloin näennäisen turvallisuuden ja mukavuuden tunne kahlitsee liikkeen.

Pysähtyneisyydellä on kuitenkin hintansa, ja se hinta maksetaan ihmisten kohtaamisissa. Juuri ihmisten kohtaamisten kautta syntyy oivaltava kokemus rakkaudesta, ilosta, merkityksestä ja omasta tarkoituksesta.


Oletko kiinnostunut näistä tosiasiallisesti? Tahdotko lisää energiaa arkeen ja työhön?

Mitä tarjoaa
MUUTOS ALKAA
Anchor 1

Miten Muutoksen  voi toteuttaa?

MUUTOS -VERKKOKURSSI on yhteinen kävelymatka tietä pitkin. Se on annosteltu levähdyspysäkeillä ja nuotion ääressä istumisilla. Sen voi toteuttaa hiljaisena kulkijana, silloin kuin itselle sopii tai sitten osallistua mielin määrin nuotiokeskusteluihin.

Ketään ei jätetä oman onnensa nojaan ja silti kaikille annetaan tilaa. Sillä juuri omassa tilassa ihminen kasvaa, kehittyy ja rakentuu.

Voit edetä omaan tahtiin.

DIGITAALINEN YMPÄRISTÖ
 

Videotallenteet, kirjoitukset, digitaaliset sekä tulostettavat työkalut, keskustelupalsta ja monta muuta keinoa on tukenasi kurssilla.


Olet oman elämäsi kapteeni ja sinulla on kaikki mahdollisuudet elää täysi elämä. Vasta kun olet saanut avattua kaikki sisäiset porttisi, sinulla on käytössä kaikki se luonnollinen voima ja energia, jolla uskallat olla vapaasti.


Tiedätkö mitä siitä seuraa, kun uskallat olla? Tiedätkö mitä siitä seuraa lähellä olevillesi?

 

Keskustele yhdessä toisten
vaeltajien kanssa.

"Me kuljemme yhdessä, vaikka muutos kävisi haastavaksi."

Mitä verkkokurssiin sisältyy?

MUUTOS -verkkokurssi on ensimmäisenä Suomessa julkaistu vaikuttava yhteisöllinen digitaalinen tarina, johon sinä voit olla osallisena.

MUUTOS on syväluotaava vaellus sinuun itseesi.


MUUTOS -verkkokurssi tarjoaa konkreettisia välineitä esimerkiksi tunteiden, stressin- ja ajan hallintaan. Sen avulla voi kehittää elämänhallinan lisäksi johtamisen, opettamisen ja oppimisen tehokkaita taitoja. Rakenna itsellesi vapaus elää unelmista totta.

MUUTOS -verkkokurssi on helposti mukana kulkeva arkipäivän väline niin yrityselämän johtajalle, haaveilevalle arjensankarille kuin myös uupuneelle ja varjoon jääneelle ihmiselle.

MUUTOS -verkkokurssi sisältää yhteisen vaelluksen lisäksi myös tarinoita aidosta elämästä, pohdiskeltavia aforismeja, ohjattua keskustelua, videoita, luentoja, musiikkia, tunnetyökaluja, tietoisuustaitoja, ajanhallintatyökaluja, herättäviä valokuvia ja ennen kaikkea toivottavasti sinut.

MUUTOS -verkkokurssin jälkeen ja aikana suhteesi elämään muuttuu pysyvästi.

Osallistu omaan MUUTOKSEESI.

"Vasta tarina mahdollistaa todellisen muutoksen."

Tulossa pian! Varmista paikkasi vaelluksella!

VIDEOTARINAT

Mitä sinulle tapahtuu muutoksen kautta?

Miltä tuntuu, kun löydät keinot pitkäjänteisyyteen ja tasapainoiseen elämään?

Tiedätkö millaisia vaikutuksia tunteillasi on ihmissuhteisiisi tai vaikkapa työryhmän johtamiseen?

Mitä tapahtuu kun opit uudistumaan jokaisella hengenvedolla? Työskentelemään tehokkaasti ja huolehtimaan samalla kehostasi ja mielestäsi?

Millaista on löytää oman elämänsä viattomuus ja lapsuuden ilo yhä uudelleen?

Luovu turhasta painosta. Jätä syyllisyys, inho ja viha. Vaihda elämääsi kuluttavat maastot tasapainoon.
Uskalla askeltaa eteenpäin.

                               Tulokset:
            Energia, voima, intohimo, vapaus ja tasapaino.

Haluatko muuttaa elämääsi?

Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut kurssista, ota yhteyttä lomakkeella ja kirjoita miksi juuri sinä haluaisit muutosta ja kaipaisit MUUTOS -verkkokurssille. Voit päästä ensimmäisten joukossa elämäsi suurimpaan muutokseen puoleen hintaan!

 


SEMIFACTUS® - Verkkokursseissa ja valmennuksissa avataan usein KESKENERÄINEN® (Joonas Miettinen)  - dokumenttien, elokuvien, kirjojen, valokuvien, aforismien, laulujen ja muun tuotetun median sisältöjä ja asiakokonaisuuksia. Parhaimman hyödyn valmennuksista ja kursseista saat hankkimalla itsellesi edellä mainitut tuotteet. 
 

bottom of page