top of page

SEMIFACTUS® -Verkkokurssit

SEMIFACTUS - verkkokursseilla keskitytään ihmiseen uudesta tulokulmasta käsin.

Ohjaudumme helposti unohtamaan kuinka valtavan suuri merkitys meidän tunteillamme, ajatuksilla - tietoisuudella itsestämme ja ympäristöstä on elämään.

Kuka sinä olet ja mitä sinä tahdot? Lähde liikkeelle näistä kysymyksistä. Sinä olet oman elämäsi kapteeni - Semifactus -verkkokursseilla keskitytään olennaiseen!

Miten saat itsestäsi irti kaiken? Mitä asioita tarvitset uudenlaiseen elämään? Mitä sinun tulee tiedostaa itsestäsi matkalla kohti unelmia?


Miten arvostat itseäsi.


Verkkokurssien avulla saat tueksesi koko sosio-emotionaalista ja kognitiivista kyvykkyyttä valmentavan materiaalin ytimekkäästi, tehokkaasti ja aidosti!
MUUTOS - verkkokurssi

Suomen ensimmäinen tarinallinen verkkokurssi!
Tarvitisitko elämään energiaa, tasapainoa ja voimaa? Etkö uskalla toteuttaa suurimpia haaveitasi? Kaadutko toistuvasi samoihin ongelmiin ja haasteisiin? 

Elämäsi syvin ja merkittävin muutos on täällä!

KIRJOITUS - verkkokurssit

Haluaisitko oppia kirjoittamaan monipuolisesti? Kiinnostaisiko kirjan kirjoittaminen? Entä haluaisitko lisää vinkkejä tehokkaan ja mielenkiintoisen blogin kirjoittamiseen? Tai oletko aina halunnut aloittaa laulujen kirjoittamisen?

 

Jos tänä päivänä kysyisit itseltäsi elämäsi tärkeimmän kysymyksen, kysy oletko uskaltanut olla? Elämä on lyhyt ja kipeä matka. Silti niin loputtoman arvokas. Avaudu elämälle ja anna sen toteutua täydelle voimalla.
  USKALLA OLLA -kurssit ovat lyhyitä nettikursseja. Niiden avulla tehostat oman arkesi ja elämäsi luonnollisempaan suuntaan.

 

MUSIIKKI - verkkokurssit

Kiinnostaako musiikin tekeminen? Miltä tuntuisi aloittaa laulujen säveltäminen? Kuinka sanat ja melodia löytävät toisensa? Haluaisitko kertoa jotain maailmalle musiikin avulla?

 

Kaikki toimintasi liittyy ydintaitoihin. Näiden neljän ydintaidon avulla säätelet kaikkea toimintaasi ja tekemistäsi. Haluaisitko kehittää ydintaitosi erinomaisiksi ja saavuttaa tavoitteesi joustavammin, tasapainoisemmin ja tehokkaasti.

FOURCORE® on elämänhallinnan ydin!


[Ajattelutaidot, tunnetaidot, tietoisuustaidot ja sosiaaliset taidot]

 

FOURCORE® - verkkokurssi
VALOKUVAUS - verkkokurssit

Maailma muuttuu valokuva kerrallaan.  Kiinnostaisiko sinua oppia valokuvaamaan niitä hetkiä, jotka haluaisit kaikkien näkevän? Mitä tarvitaan upean valokuvan ottamiseen? Entä kuinka opit nopeasti valokuvaamisen salat?

USKALLA OLLA- verkkokurssit
Millaisia unelmia sinulla on?


Tarvitsetko tueksesi välineitä, taitoja ja keinoja aloittaa matkasi kohti unelmia? 
Oletko kiinnostunut tekemään verkkokursseja? Tule joukkoomme!

Haluasitko jakaa intohimosi ja taitosi muille alastasi kiinnostuneille?

bottom of page